Γεννήθηκα το 1972 από καππαδόκες γονείς. Από μικρή αγαπούσα τη μαγειρική και πειραματιζόμουν. Η πρώτη μου επαγγελματική επαφή ήταν σε τοπικό εστιατόριο στη πόλη της Νισύρου. Έπιασα δουλειά στη Ρόδο στον όμιλο Μίτση ως προϊσταμένη πρωινών σε 5άστερο. Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω όλη την λειτουργία μιας επαγγελματικής κουζίνας και το 1998 πήρα το πτυχείο μου απ'τα Σ.Τ.Ε Μακεδονίας. Εργάστηκα σε Ιταλική κουζίνα (Navarino) ως chef και από τότε διατελώ το επάγγελμά μου σε διάφορους χώρους. Όπως:
Όμιλος Κυπριώτη (Υπεύθυνη πρωινών)
Atlantica Hotel (Α' Μάγειρας)
Lindos Hotel (Sous Chef)
Πολυχώρος Χρυσό (Chef)
Στα καλά καθούμενα (Chef)
Mitsis Grand Hotel (Sous Chef)
Mitsis Alila (Chef)
Λαγόμαδρα (Chef)
Bellevue On The Beach Suites (Υπεύθυνη πρωινών)
Martha's House (Υπεύθυνη πρωινών)
Blue Sences Restaurant Bar (Chef)